Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit ér kb most a notebookom?

Mennyit ér kb most a notebookom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy éve márciusban vettem egy Fujitsu Siemens Amilo Li-1705 tipusu gépet 119.999 Ft-ért. Semmi problémám nincsen vele, azt leszámitva, hogy két billentyűm az "M" és a "Tab" kiugrál a helyéről...egy párszor sikerült rendesen úgy ahogy visszaraknom hogy használható legyen, de gondolom szakértő kezek ezt semmi perc alatt meg tudják csinálni. A kérdsésem az lenne, hogy most mennyit ér? Ha esetleg el szeretném adni mennyit buknék rajta? Bár gondolom vagyis tisztában vagyok vele h nem is olyan keveset, de érdekel kicsit jobban hozzáértő emberek véleménye.

előre köszi a válaszokat

2009. ápr. 27. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 70-80 ezer.
2009. ápr. 27. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
számitógépet használtan venni nagy rizikó, a laptopokra ez hatványozottan igaz, abban ugyanis nem olyan egyszerű alkatrészt cserélni, ha valami elromlik. nem tudom, hány év garanciával vetted, ha csak 1el, az már ugye lejárt, ebben az esetben maximum 50e Ft-ot ér szerintem, ha van még rá garancia, akkor talán 70-75.
2009. ápr. 27. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
50ezer.
2009. ápr. 28. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem is max 50-55 körül tudod elpaszolni! A legnagyobb baj, hogy fuji, nem éppen a minőségéről, és megbízhatóságáról híres, így aki vesz is használt laptopot,és egy kicsit is ért hozzá biztos nem fujit vesz. ráadásul újat is 80-ért lehet már venni.
2009. ápr. 30. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a korrekt válaszokat.:)
2009. máj. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!