Ezen a gépen mennek majd fullon az újabb játékok?
A gép:
GIGABYTE GA-870A-USB3
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
MERCURY M-Tech M23 Midi 420W
nVidia Geforce GTS450 1GB GDDR5, PIXEL SHADER 5, DX11
AMD 260 3.2, 4gb ram, ati 6770 1gb, fsp hexa 400W
teljesen meg vagyok vele elégedve, és nem szarozok hanem próbállak a jóra rábeszélni de úgy látszik vas a fejed de leszarom nem az én gépem lesz!
"Kíváncsi vagyok neked milyen van."
Mi ez, dedó, hogy kinek milyen van? Véleményt kértél, megkaptad.
Nem akarok felvágni de én ehhez nagyon értek P3-as gépet ki tudtam húzni hülyéskedésből NFS Hot Pursuitra.
Na szóval haver csak táp problémás ha durva gépet akarsz a Thermaltek most nagyon jókat gyárt ajánlom a 850 w-os azonnali Overclockos szériát és az MSI :MSI Radeon HD5770 HAWK 1GB 128bit DDR5 PCI-E R5770 Hawk Videokártya.
Ezzel nem létezik game ami fullon is megfogná a géped :D halgass rám drága de ez legalább 3 évig toppon lesz.
ha a kérdezőnek van pénze akkor egy Chieftec APS 1000W is megteszi..
CPU órajelét told fel 10GHzre(!) hűtsd folyékony héliummal.kapjon 5.47V feszt. és tied lesz a világ legjobb gépe(!)
Kérdező a gts 450 melyik világban vitte a Witcher 2-őt?
Nálam a HD6850-et megfogta.
nyilván más volt a felbontás. a 450-es biztos nem bírná a játékot full hd-ben. vagy csak nagyon kiherélt beállításokkal.
ill az is lehet hogy neked korai verziód volt, a patchek sokat dobtak az engine sebességén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!