Mi lehet az oka? [többi lent]
Adott 4 db RAM.
2x 1Gb DDR2 800
2x 2Gb DDR2 PC667
Kipróbáltam 1 db 1gb ddr2 800 + 1db ddr2 pc 667. a gép nem indult. olvastam hogy különböző Mhz bezavarhat. van olyan hogy a gép a nagyobb mhz ram órajelét csökkenti a kissebbikre de az is megeshet hogy a gép el sem indul. kipróbáltam 2db ddr2 pc 667. ezzel sem indult a gép. 1 db ddr2 pc 667 single ezzel sem indult. a ramok működnek mert egy 6+ éves gépembe gond nélkül szaggatnak. vis zaz új 2 éves gépem csak felpörög de sekép sehang. mi lehet a gond? van olyan hogy egy konfiguráció nem támogat egy bizonyos órajelű ramot?
Alaplapod neve pontosan?
ramok neve pontosan?
igen számit az órajel de it valami tipus hiba van inkáb
konkrétan típust nemtudok mondani mert csak egy kis matrica van rajat
DDR2 2GB PC667 GS
semmi egyéb sajna. most néztem az alaplapom specifikációját és támogatja a PC667 ramot szóval fogalmam sincs hogy mi a gond. mert a ramok jók a másik gép működik velük. mindössze annyi h az csak 3 gigát ismer fel mert azaz alaplap nem támogat többet.
mit teszteljen?:) rosz helyre irtad?
elvileg megvan a probléma nem tudja kezelni a memóriát az alaplapja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!