Milyen videókártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges 40.000Ft érték körül.Max 50E2011. szept. 26. 21:47
2/11 anonim válasza:
Ha 50 a max, akkor ezt:
3/11 anonim válasza:
Szerintem ezzel jobban járnál.
4/11 Panda Péter válasza:
maga a kártya valóban jobb választás, de én nem rendelnék egy ilyen, már elnézést, de nevenincs webshoptól. ipon már bizonyított évek óta, olcsó, megbízható és garanciázásnál sem köcsögösködnek.
ha drá
5/11 Panda Péter válasza:
szarakodott a netem, a válasz folytatása:
ha drága a sapphire, lehet venni gagyibb verziót, vagy másik márkát, a vtx3d például kukásolcsó.
6/11 anonim válasza:
A webáruházakhoz annyit hogy körül a pcx-ben is ott is elég olcsó és eddig mindig megbízhatóak voltak.
7/11 anonim válasza:
Ez a kártya erősebb mint a hd6850 és 40 ezerből megúszod.
8/11 anonim válasza:
Persze picivel drágábban van belőle direct cu hűtéssel elátott.
9/11 Panda Péter válasza:
szép és jó, de tesszelálásnál meghal. ha már ennyi pénzt rákölt az ember, akkor 6950 alá ne adja. ha meg low-bodget van, akkor hd6850.
10/11 anonim válasza:
Szerintem még nem biztos hogy rá tud költeni 50ezret majd eldönti mivel jár jól ő is meg a pénztárcája.
Ha hd 6850-et választana azt használok én is és elég jól bírja eddig.
Ha játéktéren pedig a witcher 2 volt amihez már kevés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!