Jól jártam, hogy ilyen videókártyát vettem ebbe az alaplapba?
Sapphire HD5670 1GB
ASROCK 4CORE DUAL SATA 2
Olyan is irhatna akinek van ilyen alaplapja és netán pont ilyen kártya bene (vagy újabb)
Vagy valami IT prof ott hivjatok ide:)
Mert kérdezö megy a kártya az alaplapal?
mert akor persze hogy jól jártál.
alaplaptól jobb a kártya:)
viszont ha még ki se probáltad az alaplap oldalán nincs a támogatási listán ez a kártya (lehet hogy csak mert olyan régi alaplap /pedig hát "pár" éves csak/ és ezért nincsen feltüntetve minden új kártya is hozá.
.
Valaki aki porf az jöhetne ide mert ere én is kiváncsi vagyok:)
De amugyv anyi ilyen kérdést látam itt és még neten is (választ nem nagyon:s) csak mint itt ilyeneket.
Ténleg enyi mindenki nek van ilyen hibrid alaplapja?:D és melé mindenki ezt a kártyát veszi?:)
érdekes:)
most megnézek eröl a kártyáról pontos tetszeket.
Egy erös kártya "butitot" és "energiatakarékos" változata jó hardware elemekel.
kb. fele olyan jó is leher esetekben mint egy felsö-kösépsö kategóriás kártya.
az biztos hogy nem effektekel jól használhható kártya (mármint akor iszonyuan belasulna) de amugy nagy teljesitményre képes
kikapcsolt simitásokal, szürésekel stb...
Nemrég kérdezted hogy belemegy e ez a kártya a lapba, gondolom ott leírták mi a helyzet, úgy látom megvetted, erre most megkérdezed hogy jól jártál e vele... szerintem még vagy 6 féle képpen kérdezd már meg...
De mivel értetlen vagy, leírom megint, amit az előző kérdésednél is leírtam. Ez az alaplap valami hibrid vacak, csak 4X-es PCIE van rajta, ami valószínűleg visszafogja a kártyádat. Én tuti vettem volna valami normális lapot is, akár használtan olcsón.
De én többet nem már írom le ugyanazt, akkor sem ha még ötször kérdezed meg...
Szépen fogalmazva:
kártyával jól jártál
viszont az alaplapal még akoriban se jártál jól amikor azt veted
(viszont egy jó alaplapot tudnál veni szerintem kb. anyiért mint ezt a kártyát és aba 16x pci-e slot lene.
persze alaplapot nehezebb kicserélni kint egy vga t értem én
.
mikor veted az alaplapod? akoriban nem vehetél volna pci-e st egyböl (tehát amibe nincs agp is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!