Mi a kulombseg e 2 VGA kozott?
Sapphire Radeon HD 6770
Sapphire Radeon HD 6790
Ehhez a procihoz kene: Amd athlon x2 260 3.2 GHz
Mit gondoltok melyik jobb s mennyivel
Elore is nagyon szepen koszonom:D
igen belemegy a lapba is meg a házba is.
1280x1024/1400*900 ezekben a felbontásokban High grafon szépen fogja vinni a játékokat 1-2 kivétettel :D (Metro 2033, Crysis 2 meg ezekhez hasonlók)
és tápegységet cseréld le!!!
FSP Hexa 500W tökéles lesz.
Megegyszer nagyon szepen koszonom a valaszokat!
Tapegysegbol milyent ajanlotok, ami belefer a hazamba es nem tul draga?
LEgyszives errol az oldalrol linkeljetek, mert Erdelyi vagyok:) [link]
tessék! igaz h ez olyan 16ezer de nagyon jó, megbízható tápegység. Gamer gépekbe ilyen márkájút szoktak tenni!
Az a Corsair CX500 V2 felesleges a te gépedbe, egy 2 magos CPU + Hd6770 mellé. Megveheted ha nincs más, de felesleges ennyit költeni rá egy ilyen gépbe.
Nézz szét hátha találsz valahol ilyeneket: FSP Hexa 400W, Chieftec CTG400, ha sok és hosszú kábel kell, pl alsó tápos házba akkor CTG500, vagy Corsair CX430 V2 (De a CTG500 jobb).
Cooler Master GX450.
Ha nagyon olcsón akarsz megbízható tápot akkor Chicony Hipro 400W vagy 430W.
Nézz szét felétek hátha vannak ezek.
Nezegettem s ezt talaltam: [link]
Szerintetek milyen eleg lenne ehhez a konfighoz?
Mert Spahhire honlapjan azt irja hogy min 500 W power supply required
Amit írnak videókártyáknál táp ajánlást azzal ne törődj. Az hogy 500W-osat ajánlanak hozzá az csak azért van, mert akinek ócska tápja van abból legalább 500as kell hozzá.
De egy minőségi tápból egy 400as is röhögve viszi.
Az a Chieftec GPS400 sem lehet rossz, bár azt annyira nem ismerem, jobb lenne egy CTG. De ha csak ez van akkor ez is jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!