DVI kimeneten hangot is tudok küldeni?
A kártyához kapott DVI->HDMI átalakítóval gond nélkül sikerült. Annyit kellett csak csinálni, hogy a Hangbeállításoknál ki kellett választani az AMD HDMI Output "hangkártyát".
Köszi a válaszokat!
Egyik nap énis ezzel a problémával találkoztam, de csak azért mert lecseréltem a monitorom. Lássatok csodát mert lehet dvi-hdmi kábellel hangot is kivinni. Nekem úgy volt már jóideje.
Amire én jutottam az az hogy:
-Ehhez egy digitális jelátvitelre képes dvi csatlakozó kell. (Ilyenek a DVI-D és DVI-I típusok.)
-Meg kell keresned nVidianál a control panelt, atinál control center azthiszem de egy ideje nem használtam szóval ezt neked jobban kell tudni.
-Keresd meg azt a részt ahol digitális jelet lehet beállítani.(Az én esetemben egyből kiszúrta a szemem a digital audio felirat ami után csak kikellett választani hogy hol van a monitor.)
-Aztán értelemszerűen ha minden igaz megtalálod a digital video/audio beállítási lehetőségeket.
Nekem egyébként meghalt az alaplapi csatlakozó környékén valami és ezért nem hajlandó megszólalni, monitoron viszont perfekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!