Van ilyen alaplap? (lent)
Figyelt kérdés
Olyan alaplapot keresek amibe bele tudnám rakni a mostani agp-s vga-mat de ha vennék egy másik PCIe-set akkor azt is bele tudjam rakni.
A Processzor tokozás meg intel lga775 vagy lga1155, (esetleg 1156) legyen....
2011. szept. 25. 09:22
1/9 Jenci válasza:
Ilyet már csak használtan kapsz.Az Asrock 775DUAL-VSTA volt ilyen.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen!
2011. szept. 25. 09:44
3/9 anonim válasza:
Vegyél integrált vga s és kész azal müködik amig nem veszel pci-e t
nem értem mért kéne agp s alaplap nem egy jó alaplapot akarsz?
4/9 anonim válasza:
Használtban még találhatsz LGA775-ben LGA1155-1156 esélytelen. De nagyon nem ajánlom az ilyen összetákolt hibrid vackokat, elég szarok szoktak lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért érdekelt volna mert amíg nem jön össze a pénz egy olyan vga-ra addig tudtam volna a mostanit használni. Mert azért mégis jobb mint egy integrált.. Ha egyáltalán...
Azért köszi szépen!
2011. szept. 25. 18:18
6/9 anonim válasza:
Mert a mostani milyen?
Az integrált kb. egy GT220vel vagy egy HD5550al ér fel vagy picit gyengébb ezeknél.
7/9 A kérdező kommentje:
Egy GeForce 6200
2011. szept. 25. 18:41
9/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet :D
2011. szept. 26. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!