Milyen szünetmentes tápot vegyek?
Szóval a probléma az h itthon újraindul a gép magától viszont a szervízbe nem ezután azt mondta a szervízes h vegyek egy szünetmentes tápot mert szerinte az árammal van a baj. Szóval milyet kéne vennem nem szeretnék rá vagyonokat költeni. (nem arra kell h áramszünetben gyorsan kikapcsoljam a gépet mert áramszünet nincs mert minden elektronikus eszköz megy szal csak ingadozik.)
i3 proci
nvidia geforce gt 430 ddr3 1gb
asus p7p55
430 as táp
2*2gb ram
(ugye ha ingadozás van akk sípol a sz.táp akk nekem pl 15 percenként sípolna?? :S)
egyolcsó is jó
vagy csak egy feszültség szabályzó
milyen tápod van amugy?
codegen?
talán de nincs róla valamid? amiben le van irva a táp
kinyitni gondolom nem akarod de mindegy amugy.
nem kell drága szünetmentes táp csak 430 w ot tudja adni
10 percig kb kisebet ugy se találsz
most keresek neked? ipon vagy máshol keresel és veszel.
de feszültség szabályzó is jó az még olcsóbb.
Ha HKC a tápod ténleg az nem a legjobb táp
egy tápnak is meg kel oldania a problémákat
na de keresek egy szünetmenteset neked
azthiszem nekem AEG 900 am volt talán.
linkelek egyet de ha nem oldodik mef vele akor tápot is kel cserélned
hol élsz hogy enyire ingadozna az áram?
mármint falun? valami kis transformers van csak?
*Transformátor:)
FSP márkájú szünetmentes tápegység is van és gépbe is ilyen
FSP márkájú tápot kéne vened
.
szünetmentes tápegység másik neve : UPS
.
400-500 W atos elég kel legyen
általában jelölésnél nevében mindég enek a duplája van 900 as - 450 W persze nem mindég ! ezért meg kel nézni hány W os is
aztán a üzemidejét is meg kel nézni 10 perces kell több kevesebb nem.
10-15 körül találsz minöségit kb olcsoban csak roszabat de neked az is megfelel szünetmentesként
mobilról nem nagyon tudok keresgélni
ipon.hu/ ról akartam kikeresni egy jót megadni nevét adatait árát és akor helyben is tudsz keresni olyant vagy hasonlot ha ipon nem jó
.
amugy aban ahol jártál nem árulnak? nem ajánlot szünetmentes tápot? bemész egy hardwer boltba és veszel vagy rendelsz nem értem mi a problémád
a tápegységed kelet voln (kelene) jól meg választani ami a gépbe van ! ! !
szünetmentes táp egység nem egy nagyon fontos dolog a "legroszab" is birja sokáig (évekig minimum) meg garanciálisok ezek is.
Ha meg ténleg valami hú de jót meg 30 perces vagy töb idöst szeretnél azok nagyon drágák 50-100 a minimum általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!