Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítene nekem valaki? USB-s...

Segítene nekem valaki? USB-s HDD probléma.

Figyelt kérdés
Nos, adott egy USB-s HDD. A történet az, hogy kb. egy hétig folyamatosan csatlakoztatva volt a géphez (nem tudom ez mennyire játszott közre a problémában) és egyik nap azt vettem észre, hogy a sajátgépben nincs alatta az a kék sáv ami azt jelzi, hogy mennyi hely van még rajta. Rákattintok az ikonjára, hibaüzenetet dob ki, miszerint a a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható. Oké, átviszem másik géphez, ott szintén nem akarja felismerni, de ezt írja ki: a "xy" meghajtót használat előtt formázni kell. Nos, a kérdésem az lenne, hogy tud e valaki valamilyen adatmentő programot, hogy formázás előtt leszedhessem róla az adatokat? Lehetőleg ne próbaverziósat, mert olyannal már próbálkoztam, nem sok sikerrel. :/ Előre is köszönöm!
2011. szept. 24. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:

egy rakás program van ami sérült formázott lemezekről visszahozza az adatot, akár több formázás után is, a lényeg, hogy ne legyen felülírva

get data back

ntfs recovery (ha nem ntfs van a lemezeden magadra vess, a fat32-vel kevesebb esélyed lesz a visszaállításra)

de van ugyanebből fat32 recovery is

2011. szept. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!