Ki lehet hozni egy ilyen laptopot 180 000ft-ből?
Figyelt kérdés
szal hp legyen, ram 4gb, proci i5-i7 vagy vagy valamilyen amd 4magos, vinyó 500gb dvd író és a videó kártya vigye a full hd-t(meg azért fusson el rajta a cod6)
tudom hogy nagyok az levárásaim de ki hozható ennyiből egy ilyen laptop?
2011. szept. 24. 10:25
1/5 anonim válasza:
Igen, kihozható, keresgélj a neten.
2/5 zsomkovacs válasza:
3/5 anonim válasza:
Amit utolso linkelt egesz jo, de ha jatek is fontos lenne, akkor lehet nem artana egy jobb videokartya, ezzel sok jatek csak minimumon vagy mediumon fog menni.
4/5 anonim válasza:
Ha sok időd van rá, én azt mondom várj fél-egy évet a laptopvásárlással. Addigra már bejönnek a 2Gb(sőt, 4Gb)-os kártyák, azokkal lehet majd szaggatni.(illetve most is vannak, de ez kiforratlan és drága még) Én is azokra várok most.
Ha annyi időd nincs, akkor is inkább karácsony/ karácsony utáni hónapokban vegyél, mert akkor szoktak nagy akciókat csinálni.
5/5 A kérdező kommentje:
igazából karácsonykor szeretnék vásárolni
am az lenne még a kérdésem hogy mi az a probook?
2011. szept. 24. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!