T-Home-os Cisco EPC3925-ös modem Wifi jelszavát hol tudom megváltozatni?
Ha konkrét linket tudnátok küldeni megköszönném!
Van amúgy saját jelszavunk de a szomszéd elkérte kölcsön pár napra ezért 1 hét múlva szeretném majd megváltoztatni. azt tudom, hogy amikor kint volt a szerelő kb. fél perc alatt felment egy ilyen Cisco oldalra csak beírta a jelszót amit mondtam neki és azt mondta kész. :O Az az oldal kéne nekem.
Böngészőbe: 192.168.0.1
Felhasználói név, jelszó: hagyd üresen.
(Ha üresen nem jó, próbálgasd: fnév: admin, jelszó: admin vagy password.)
Ha így sem lép be, passz.
a böngésződ címsorába(ahova írod ,hogy "www.akarmi.hu") írd be a router ip címet, valszeg 192.168.0.1 lesz vagy 192.168.1.1
Itt keresd meg a wireless részt és ott át tudod írni. Vigyázz, belépésnél kérhet felhasználónevet meg kódot. Ezt neked kell tudni.
Köszönöm! Én egyáltalán nem értek hozzá gondolom észrevettétek. :)
Kedves 2. válaszolótól kérdezném, hogy honnan tudhatnám melyik számsor lesz nekem jó? Amit írtál az a 198.stb..nemtudommi
Tisztelt Fórumozók,
Lenne egy kérdésem a Cisco EPC3925-el kapcsolatban. Szüleimnél egy ilyen eszköz van és Telekomos kábelnet szolgáltatás.
Létrehoztam egy Site-to-Site VPN kapcsolatot - az eszköz erre alkalmas -, viszont a másik oldalról ahol én lakom
nem tudom sem pingelni, sem elérni a Cisco EPC3925 eszközt és néhány másikat sem.
Elég sok fórumot olvastam és lehet azért nem mert a MultiCast nem támogatott a Cisco EPC3925 eszközben VPN szinten.
Kérdés az, ha az ottani hálózatba betennék külön egy VPN képes eszközt, akkor az megoldaná a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!