Videókártya Probléma. Valaki tud segíteni? Csíkozódik a kép.
Tegnap játszottam a géppel,lefagyott a rendszer.Gondoltam mivel elég sokat játszom,túlmelegedett,hagytam lehűlni.Visszakapcsoltam a gépet 20 perc után,majd azt vettem észre,hogy az alaplaptól kezdve a bootoláson át vagy csíkozódik a kép,vagy lila kockák vannak végig a monitoron.
A windows nem tölt be,ati driver egyik elemét adja ki a kékhalál mint a hiba "forrása",csökkentett módban elindul(most is így írok)Mi lehet a probléma? Nem bírta a kártya a sok játékot?Vagy a driver omlott volna ennyire össze? De hiszen akkor nem lenne már a bootolásnál is csíkos a kép.
egy pasi berakta a villát a mikróba
Az hőlégkeveréses mikró lehetett.
Akkor szerintem ott hadjuk abba hogy a forrasztóón olvadáspontja 230°C-250°C a kondenzátorok nagy része pedig 85°C-125°C-135°C-t bír ki.
Egyébként nekem is hasonlót csinál:
beindul a gép betölt a bios, és amikor elkezdi boot-olni a windowst, csíkos kép vagy full fekete kép. minden 10. alkalommal betudom tölteni rendesen baj nélkül, de akkor meg néha csak szimplán netezés közbe hal meg.
Az nem memória hanem az óngolyók engedhettek el a gpu és a pcb között.
Próbálkozhatsz hőállomással, hátha segít valameddig. De általában vagy csere (GPU) vagy kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!