Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel az író a...

Miért nem ismeri fel az író a dl dvdét?

Figyelt kérdés

Win 7 van a gépen és nero 10-el szeretnék kiírni egy double layer dvdét. Az író elvileg tudja (LG íróról van szó, a pontos típust sajnos nem tudom), rá is van írva, hogy DL-R-RW, mégsem ismeri fel a DL lemezt amikor belerakom. Miért lehet ez? A lemez verbatim.

Vadiúj a DVD, most bontottam ki. Kéne vmi plusz beállítás?

Köszi!

2011. szept. 23. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Pedig LG pontos típusa nem ártana.

Dual layerhez elégé minöségi iró kell

mit ir ki nero mikor kiszeretnéd irni?

2011. szept. 23. 12:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Kéri, hogy tegyek be lemezt. Az író nem ismeri fel, nem olvassa be a dvdét. Csak erőlködik, mint az állat. Tudtommal ennek úgy kéne működnie, hogy berakom a dvdét és a nero rögtön észleli, h dl lemezről van szó, kiírja, hogy 8500 v mennyi megát írhatok rá, aztán minden ugyanúgy megy, mint egy sima dvd írásnál. Mivel nekem be sem olvassa a dvdét az író, így a progi meg sem jeleníti, hogy 8000 mega felett tehetek rá.
2011. szept. 23. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy régebben már írtunk dl dvdét evvel az íróval, de akkor még xp volt a gépen. Most nem olyan régen rá lett rakva a win7, a dvd író maradt és most nem akarja az igazságot :S
2011. szept. 23. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Aham és a DL Dvd is ugyan ilyen volt? ez a márka? milyen az akor?

xp vel ment:s pedig win 7 nek is ugyanugy fel kel ismernie. vegyél egy másik márkáju DL dvd t hogy azt se olvasa be. lehet hogh ép kifogtál egy gyártás hibást.

de az is lehet hogy nem elég tisztán használtad a dvd meghajtót és piszkos let a feje. :s

2011. szept. 23. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Söt ez a valószinübb hogy a dvd fej piszkos ha nemtudod megtisztitani házilag akor szerviz

sajnos ez a fej bent szokot leni az iroban nem ugy mint a laptopoknál.

2011. szept. 23. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen dvdre írtunk régebben is :S. Na mind1 megpróbálok akkor egy másik márkát! Köszi a segítséget!
2011. szept. 23. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Irtam hogy ha koszos a fej és házilag nemtudod megtisztitani akor szerviz.

elégneki egy pár porszem is.

tehát akor hiába veszel új márkát de remléjük elég:$

2011. szept. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!