Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől súg a gép játék közben?

Mitől súg a gép játék közben?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nagyobb grafikai igényű játékoknál - mint például a Dirt3 - elkezd hirtelen nagyon felpörögni valami a gépben. Nem vagyok hardveres, így csak tippelni tudok, hogy ez a ventillátor lehet. Szerintetek ez gond? Úgy értem, árthat a gépnek, ha például 2-3 órán keresztül folyamatosan ezerrel pörög az a valami? Lehet ez ellen tenni valamit?
2011. szept. 21. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem árt, azért pörög, hogy ne ártson.
2011. szept. 21. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínű a videókártyát ventillátora pörög fel, mivel ilyen esetekben a videókártya procija van terhelve.
2011. szept. 21. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
felettem jól írják, a ventilátor a videókártya túlmelegedését hivatott megakadályozni.
2011. szept. 21. 11:44
 4/10 A kérdező kommentje:
És akkor ezt hagyhatom? Mert nem vacak a gépem, 8800GT videokari van benne, ami jónak mondható így 2 év távlatából is. Akkor emiatt ne aggódjak, mehet nyugodtan?
2011. szept. 21. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Hagyd nyugodtan, nem lesz semmi baja. Úgysem tudsz mit csinálni vele. Esetleg pucold ki, ha van, sűrített levegővel, ha nincs, porszívóval.
2011. szept. 21. 11:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom majd kitisztítania porszívóval, persze óvatosan. Csak elég ijesztő a hangja, és ez megijesztett :S:)
2011. szept. 21. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát, én is berottyantanék, ha hirtelen a csendes szobában egyszer csak azt suttogná, hogy "ertéel klubb".
2011. szept. 21. 12:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, meg kéne tanulni azt leírni amire gondolsz!
2011. szept. 21. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint? Többség megértette, mi a gondom. Vagy talán nem is neked mondtad? Na mindegy, a lényeg, h a probléma meg van oldva.
2011. szept. 21. 14:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Néha magától beindul a "gépezet", elkezd zakatolni, majd X idő múlva abbahagyja. Mit lehet ilyenkor tenni, esetleg van valami progi, amivel végezhetek teszteket, hogy ez mitől lehet?
2012. dec. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!