Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy GTX 550TI videókártyám...

Van egy GTX 550TI videókártyám ilyen új játékokkal játszanék pl. : MW3 meg ilyenekkel amik pár éven belül jön ki szerintetek hány évig fogja bírni az új játékokat?

Figyelt kérdés
A gépben még ezek vannak. CPU: AMD PHENOM II X4 955 RAM: KINGSTON 2GB 2X2 1600MHZ ALAPLAP: GA-880GM-USB3 HDD: 1TB ODD: LG DVD-WR TÁP: CHIFTECH 500W IARENA
2011. szept. 20. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez egy közép-alsókategóriás gép már most. Full grafikás játékra eleve nem alkalmas jelenleg sem, nemhogy évek múltán.
2011. szept. 20. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
el fogja vinni még a következő 4 éveben kijövő játékokat is csak low grafon annyi :D ettől ne aggódj! De ha Magas grafon akarsz játszani akkor egy jobb vidikarit be kell szerezned! :D
2011. szept. 20. 20:56
 3/10 A kérdező kommentje:
hát nem akarok hd minőségben játszani de azért azt sem szeretném hogy szaggasson a játék szal szerintem a MW2 elmegy max grafon szagatás nélkül de azé az új játékok amik majd csak pár év múlva jön ki az is mennyen rajat rendesen am most ez a kari kb. 2-3 évig lesz nekem és utána veszek újat csak érdekelt hogy az új sikerjátékokra elég lesz-e és hogy valyon jó választás volt-e?
2011. szept. 20. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha max 1280*1024-ben játszol akkor még pár évig mindent bírnia kell fullon, csak néhány helyen le kell majd mondanod a dx11-ről a tesszelláció miatt, és szerintem az élsimítást is vissza kell majd fognod. Amúgy meg jó géped rakjad fel gepigeny.hu-ra. :)
2011. szept. 20. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Kb. másfél-két évig nem lesz vele különösebb gond utána valószínűleg cserélheted a procit+alaplapot+RAM-ot+videokártyát, tehát mindent, kelleni fog majd a platformváltás.
2011. szept. 20. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt egy AM3+-os lappal meg lehetett volna előzni, de nah.
2011. szept. 20. 21:28
 7/10 A kérdező kommentje:
mi ez a gépigényes nem értem :) am én is úgy terveztem hogy pár év múlva cserélem benne a dolgokat de én elsőnek a vga-ra gondoltam mert a ram és a proci az nagyon jó vagy nem?
2011. szept. 20. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

ide regelj azt be tudod írni a géped adatait és meglátod hogyan futnak majd rajta a játékok!

2011. szept. 20. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Jeleneleg jónak számít de 2 év múlva nem lesz már elég és jön a DDR4-es RAM is + biztos lesz még addig a Bulldozer procitól is újabbat igénylő platform.
2011. szept. 21. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

ekkora felbontáson 3-4 évig menni fog :D

üdv.

2012. febr. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!