Inkább pentium4 2,4 vagy celeron d 2.8?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 00:45
1/11 anonim válasza:
pentium4 miért? mert nem az orák jellét kell összeadni a pentium 4 fejletebb a celeronál gyorsabb és 2magos is
2/11 anonim válasza:
Azért nem kell hülyeségeket beszélni. Mindkettő egy magos. A Celeron D (és a Pentium D) két generációval fejlettebb a Pentium 4-nél.
3/11 anonim válasza:
nézz utána '' Pentium 4 Dual Core '' de van mondjuk régi 1magos p4es is
4/11 anonim válasza:
Darksirius16:
Te nézz utána, ne írkálj hülyeségeket.
A pentium4 1 magos.
A Pentium D 2 magos, és a Pentium Dual Core 2 magos. Viszont annak semmi köze a Pentium 4-hez!
A kérdezőnek:
Én is a P4 2,4-et ajánlom inkább.
5/11 anonim válasza:
Én egyiket se ajánlom!
De amúgy p4..
a pentium D és a celeron D a kétmagos(!)
6/11 anonim válasza:
A Celeron D sem két magos! Csak a Celeron Dual Core az.
7/11 anonim válasza:
mind2 szar csak annyi!
inkább egy AMD Athlon X2 250, még az is 3x jobb!
8/11 anonim válasza:
Gondolom azért e között a kettő között vacilál mert ezek jók az alaplapjába.
Szóval te az Athlon II X2 250-es ajánlásoddal kb annyira értelmeset mondtál, mintha azt mondtad volna hogy vegyen inkább egy porszívót...
9/11 anonim válasza:
igaz, erre nem gondoltam! de azért kösz h leszólt b+! :DDD
10/11 anonim válasza:
Nem egy "korosztály" (Athlon X2), semmi értelme összehasonlítani. Ostoba komment volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!