Berti_92 kérdése:
Intel core i3 370m vs i5 2410m! Melyik a "jobb"?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mennyivel jobb az i5-ös, mint az i3-as játékok szempontjából... Megéri-e cserélni, mennyivel lesz jobb a teljesítmény, ha minden más konfig marad?2011. szept. 19. 22:29
1/8 Panda Péter válasza:
és mégis hogyan szándékozod cserélni? gondolom tudod, hogy a régi-proci-kikap-új-proci-betesz módszer itt nem fog működni? egyébként mivel valószínűleg valami kiherélt mobil videókártya van a laposban, úg
2/8 anonim válasza:
Az i5 egyértelműen jobb!
Újabb,erősebb,és eleve natív (fizikai) 4 magos!
Bár nem tudom mennyire érdemes egy notebook-ban procit cserélni,de a kérdésedre a válasz az,hogy megéri!;)
3/8 anonim válasza:
Nemkülönben az 1.-nek igaza van!
4/8 Panda Péter válasza:
folytatom, ma ilyen szar a netem hogy csak fél válaszokat küld el:
szóval úgyis VGA limited van, szóval az erősebb procitól nem lesz gyorsabb a játék.
és még mielőtt megfogalmazódna benned az ötlet, NEM, NEM LEHET VIDEÓKÁRTYÁT CSERÉLNI LAPTOPBAN, és még ha esetleg mégis, akkor is feleslegesen drága és bonyolult művelet, szóval felejtsd el, vegyél olyan laptopot amiben erősebb a videókártya, de még jobb ötlet ha nem erőlteted ezt a laptopon játszás dolgot.
5/8 Panda Péter válasza:
22:38: a notebook sandyből az i5 is kétmagos, csak tudja a turbo core-t plusz egy két utasítást/feature-t amire az átlag halandónak nem igazán van szüksége, de olykor jól jöhet.
6/8 anonim válasza:
Panda Péter
Sry,jogos... az HT.
8/8 anonim válasza:
Jo videokartyaval a 370m is elboldogul akarmivel. Amugy a 2410 jobb valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!