Nem tudom mi a baj vele, szerintetek?
Van egy Dell N5110-em :
Intel Core i5 2,30 gHz
4 giga DDR 3
Nvidia GT525m
500 giga hdd
és pl a gta san andreas néha belaggol de spanom core 2 duoján amibe van egy 4xx sorozatu nvidia kártya és 4 giga ram azon jól fut
mi baj a laptopommal?
csak normális válaszok kéellenének
Énis adok +1-et az integrált GPU-ra, meg még 1-et a túlmelegedésre, ez a széria hajlamos rá nagyon.
Melegedést ezzel megnézhetd játék közben:
Nem hiszem hogy az integrált kártya van berakva, a túlmelegédre mit tudtok ajánlani?
A driverek rendben vannak videókari driver a legfrisseb van rajta..
Nem hiszed, de nagyon sokaknál halom még aztali gépen is hogy a proceszor gpu ját használja ( hogy mért kitudja elvileg át kel váltania biztos elégnek érzi azt hozá)
Speccy (Piriform ról) ezzel megtudod nézni a hömérsékleteket, vagy más diagnosztikáló programal ami képes ere.
Ha túl melegedne akkor laptophütö már nem olyan drága (60 fok feleti értékek elég bajosak)
Nekem a t6600 as procimal és a nvidia 310M el
laptopon ugy fut a san andreas full on mint a vaj
igaz nekem még nincs csoda cpu amibe már gpu t is raknak:p
én nvidia bealitásain san andreast felveném
tudod ahol globálibális beálitások vanak
(akár álitgatnám is ha kel)
ez azért kéne igy hátha felismeri hogy nvidia nak kel futatnia gta t nem másnak de még nem volt szerencsém ilyen dupla vga s gépekhez
mindenüt azt irják neten automatikusan átkapcsol hát kicsit röhejes:)
asus ban Optimus technologiás van ot már elvileg ezel az optimus driverel tudod kiosztani mi mivel fuson
mivel neked is nvidia van ha találsz optimus opciót akor azt használd
(amit én feltetem drivert ot is ot volt az optimus mapa pedig nekem nem is kel)
utolsó, valahogy fel tudnánk venni a kapcsolatot?
amúgy nem tudom amit irtál megpróbálom de akkor ne vegyek inkább 1 asztali gépet? mert ezen is futnia kellene mindennek? amúgy eélg forró szokott lenni a bal oldala, lehet akkor csak 1 lapthütő kéne?
Ha megmarad ez a laptop akor hütöt mindenképen thermaltake vagy coolermaster valami jót.
Speccy vel nézted hányfokos mikor játszol? vagy más diagnosztizálóval
a másik kérdésedre is már irtunk sokat:)
forrósodik az nem túl jó (60 fok feleti értékek bajosak)
döntsd el költesz ere ami lehet valami nem stimel vele vagy elado (jó drágán:p) és veszel egy full extrás asztali gépet amivel minden vacakal tudsz játszani remélhetöleg szagatás nélkül.
Amugy windows 7 64 bit ultimate vagy mi fut rajta?
szervizbe nem voltál még vele hogy ez normális e jó persze elöb mostmár othon is tesztelgesd le (szervizbe azért hogy nem melegszik e túl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!