Milyen op. Rendszert ajánlotok ehhez a konfighoz?
Játékra, nettezésre, filmezésre kéne, és nem venném meg az eredetit hanem letölteném, úgy hogy egy linket is adjatok lécci!
Indokot is írnátok, hogy könnyeb legyen dönteni???
Köcce
Akik az Ultimate-et ajánlgatják, tudják is hogy mi a különbség az Ultimate és a többi között, vagy csak menőznek mert nekik Ultimate van? Ami ráadásul általában tört...
Otthoni felhasználásra az esetek 90%-ában tökéletesen megfelel a Win7 Home Premium 64bit SP1.
Ja és még annyit a kérdezőnek, hogy ha innen-onnan szedett törtet rak fel, akkor ne lepődjön meg ha esetleg alapból van benne extra ajándékként pár trójai meg hasonló... mert az előfordulhat.
Aktívátor: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mi a ... nek töltenél le home premiumot mikor a telepitöje ugyan akora (vagyis a dvd)
és feltelepülve is ugyan anyi helyet foglal.
stb. de mindegy
Ez mi,mit akarsz ezel,kérdezö?:)
szerintem ne rapidról töltsd ha csak nem premiumod van
meg melesleg rapid talán veszélyeseb mint torent.
Rémélem nem törlik á kérdést:S
amugy ha inehn töltöd ara is gonolj mi van hha már csak pár rar hiányzik és hirtelen kitörlik? szerintem nem jó játék én jártam már ugy.
Windows 7 RTM 7600 x64 OEM Hungarian_DVD
Leírás:
Verziószám: 7600.16385.
Megjelenés éve: 2009
Méret: 3,09 GB (3 321 593 856 bájt)
Típus: Software (ISO)
Rendszerigény: -1GHz processzor
-1GB rendszermemória
-16GB szabad lemezterület
-DX9 támogatású 128MB memóriával rendelkezõ videokártya
Teljesen magyar verzió! A Microsoft Vista hibáit figyelembe véve a Microsoft soron következő legtökéletesebbnek ígérkező operációs rendszere, végre végleges vátozatban!
Választható verziók:
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
Leírás
Windows 7 Magyar (HUN) OEM Verzió.Teljes magyar lokalizáció, nem csak felületesen. Magyar MUI integrálva.
by blackicebit
Máskor is használtam töllük programokat és eddig mind bevált
Hihetetlenül köszönöm a DirtyWindows -t
Nagyon jó oldal és hihetetlenül sokat segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!