Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet ez ellen tenni? (lent)

Mit lehet ez ellen tenni? (lent)

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy gépet

4gb ram

AMD athalon II X2 box 260 (3.2GHZ, 2magos)

ASUS Ati RADEON HD 6670 (1 Gb)

Az alap lapon is volt egy VGA (de ezt nem tudtam) Fel lett rá téve a Win 7 ultimate, de valami nagyon nem stimmel. mert minden valahogy akadozik. Egy egszerű vidót se lehet rajta megnézni, meg ha a jobb felső sarokból át akarok vniin egy ablakot bár hova, akkor az is akadozik és mindig kapok egy hiba üzenetet, hogy a képernyő illesztő program nem válaszol. Lehetséges hogy az alaplapi VGA meg a 6670 gátolja egymást?? Ha igen hogy lehet orvosolni a problémát?

2011. szept. 19. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Az alaplapi igp lekapcsol, ha diszkrét kártyát használsz. A driverek fel vannak rakva?
2011. szept. 19. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Asszem igen.

MEg utána néztem ennek a képernyő illesztő leált és ujraindultnak, és azt mondták h ne használjak aero témát. nem használtam de az akadozás megmaradt...

2011. szept. 19. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet? Rakd fel a legújabbat.

2011. szept. 19. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Simán menni kell azon az aero-nak is, meg mindennek rendesen.

Ez a hiba eléggé hasonlít arra mintha nem lenne feltelepítve rendesen a videókártyád.

A BIOS-ban tiltsd le az integráltat, a HD6670-hez pedig tedd fel a legújabb Catalyst-ot.

2011. szept. 19. 15:06
 5/6 A kérdező kommentje:
És azt pontosan hol lehet?
2011. szept. 19. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom milyen az alaplapod BIOS-a, belelépsz, átnézel minden menüt, valahol biztosan ott lesznek az integrált eszközök, és a videókártyát letiltod.

Aztán lepucolsz minden videókártya drivert a Windows-ból, és letöltöd a legújabb Catalyst-ot onnan amit valaki linkelt feljebb, és azt felteszed. Így jónak kell lennie.

2011. szept. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!