HDD hiba (többi lent)?
Akár usb-ről is feltolhatod. Legalábbis én így csináltam :) Szerintem nagyon jó rendszer. 9 éve van pc-m. Alig 1 hónapja álltam át Ubuntura. Olyan érzés, mintha 9 éven keresztül acélbetétes, szöges bakanccsal rugdosnák a golyóid aztán hirtelen a váltásnál gyönyörű ápolónők kezdik el balzsamozni és leápolni.
Böngészőnek: Mozilla Firefox
A driver frissítések: Megkeresi magától, neked csak egy kattintás Meg a saját jelszavad beírása.
Vírusírtó: Nem kell rá, nagyon biztonságos és nem szenved senki azzal hogy a linux fájlrendszerére írjon vírust. Természetesen van erre is vírus de ha megtalálod akkor gratula.
MS Office: Libre Office van alapból
Nekem kevesebbet fogyaszt ez a rendszer mint az XP-m. Egyetlen hátránya amit megemlíthetek hogy nem sok játékot írnak rá.
Mint mondtam laptopról beszélek (a gamer gépem még odébb van
arra win7-lesz).Tudnátok adni linket ahol leírják hogy hogy kell usb-ről telepíteni?És ha win7-ről "frissítek" akk le kell szednem a programokat, a többi fájlom megmarad?(bocs a sok kérdésért de még kezdő vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!