Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD hiba (többi lent)?

HDD hiba (többi lent)?

Figyelt kérdés
Van egy acer emachines e525 laptopom. Egészen két héttel ezelôttig jól mûködött de akkor lefuttattam egy ccleanert és azóta nagyon lassan kapcsolt be. Ma reggel már csak a "windows indítása" logóig jutott el onnan nem töltött tovább ( win7 van rajta és nem lefagyott ,mert láttam hogy mozog az ikon) . A hdd led meg nem villog mint rendesen hanem simán világít.
2011. szept. 18. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom CCleanernél bepipáltál valamit amit nem kellett volna. Nem véletlenül van odabiggyesztve hogy "Haladóknak". Rakd újra a windowst. Csinálsz a gépen a netezésen, zenehallgatáson, filmnézésen kívül mást is? Csak mert ha nem játékra használod akkor rakj rá inkább egy Ubuntut.
2011. szept. 18. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy Windows reinstallal próbálkozhatsz. Ha így sem lesz jó akkor valószínűleg szervíz.
2011. szept. 18. 08:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Am nem játszom rajta csak netezek filmetnézek stb. Úgyogy majd utána nézek hogy hogy tudnák rárakni ezt az ubuntut.( amugy arra milyen böngészô van?)
2011. szept. 18. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Mozilla Firefox. Alapból benne van már. :)
2011. szept. 18. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Akár usb-ről is feltolhatod. Legalábbis én így csináltam :) Szerintem nagyon jó rendszer. 9 éve van pc-m. Alig 1 hónapja álltam át Ubuntura. Olyan érzés, mintha 9 éven keresztül acélbetétes, szöges bakanccsal rugdosnák a golyóid aztán hirtelen a váltásnál gyönyörű ápolónők kezdik el balzsamozni és leápolni.

Böngészőnek: Mozilla Firefox

A driver frissítések: Megkeresi magától, neked csak egy kattintás Meg a saját jelszavad beírása.

Vírusírtó: Nem kell rá, nagyon biztonságos és nem szenved senki azzal hogy a linux fájlrendszerére írjon vírust. Természetesen van erre is vírus de ha megtalálod akkor gratula.

MS Office: Libre Office van alapból

Nekem kevesebbet fogyaszt ez a rendszer mint az XP-m. Egyetlen hátránya amit megemlíthetek hogy nem sok játékot írnak rá.

2011. szept. 18. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Mint mondtam laptopról beszélek (a gamer gépem még odébb van

arra win7-lesz).Tudnátok adni linket ahol leírják hogy hogy kell usb-ről telepíteni?És ha win7-ről "frissítek" akk le kell szednem a programokat, a többi fájlom megmarad?(bocs a sok kérdésért de még kezdő vok)

2011. szept. 18. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Az Ubuntu magyar oldalán rajta van minden. PC-re ne rakj Win7et mert sok játék nem fut rajta.
2011. szept. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!