Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek 150...

Milyen laptopot vegyek 150 000ft körül?

Figyelt kérdés

Olyan kellene ami nem idegenkedik egy-egy játéktól sem, legyen szép, jól olvasható a képernyője, viszont az ára maradjon elfogadható.

Én valami ilyenre gondoltam: ACER Aspire 5750G

Kérem az olyanok mellőzzék a válaszadást akik szerint a laptop nem játékra való, ezt én is tudom.

2011. szept. 16. 23:45
 1/8 anonim válasza:

Én csak azt tudom mondani, ami nekem van, mert ez nekem már meg van több hónapja és játékra is kiváló. Igaz én nem vagyok nagy játékos, de amivel én játszok azt viszi simán.

Dell Inspiron N5010

2011. szept. 16. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez elég erősnek tűnik ennyiért:

[link]

2011. szept. 17. 00:04
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A legfontosabb, soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1-2 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás.Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom. Csak egy jó tanács.
2011. szept. 17. 00:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

154e Dell Inspiron N5110 (i3-2310M/4/500/GT525M)

194e i7 procival

2011. szept. 17. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Az új Dell Inspironok nem valami jók, elég rossz az anyagminőségük, és melegednek is rendesen.

A garancia meg egyáltalán nem mérvadó... lehet egy szar laptopra is 3 év, meg egy jóra is 1 év...

2011. szept. 17. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
a többinek sem jobb a proci hűtése hiszen laptopok.
2011. szept. 17. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 09:49 válaszoló egy kontár nem ért hozzá!

ma 09:49 válaszoló hülyeséget ír. Melyik laptop gyártó adna 3 év garit ha silány, rossz minőséget gyártana? A DELL a 3 év garival a minőség és megbízhatóság záloga.

2011. szept. 17. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:51:

Hagyjuk már hogy ki a kontár.. szerintem egyáltalán nem ismersz és nem tudod hogy mennyire értek hozzá!!!

Ha te azt a Dell-t jónak tartod, akkor te vagy kontár, ennél az új Inspironnál a Dell még szarabb laptopot nem csinált!

Ha neked annyira tetszik vegyél magadnak!

Az meg elég vicces hogy az kontároz le engem, aki csak a garancia időből ítél meg egy laptopot... te aztán marhára értesz hozzá...

2011. szept. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!