Fábján Ákos kérdése:
Fel kell telepíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a 4 magos proci fel kell-e telepíteni vagy nem?2011. szept. 15. 21:38
2/8 A kérdező kommentje:
4 magos procim van AMD-s és nem sok különbséget látok egy 2 magos proci között.( mert régen 2 magos procim volt) és netán felkel-e telepíteni a proceszort.
2011. szept. 15. 21:46
3/8 anonim válasza:
te telepítettél már processzort?
4/8 anonim válasza:
Figyelj.. semmi köze hozzá felrakod az alaplap drivereit aztán kész. Ne agyalj rajta túl sokat
5/8 anonim válasza:
Telepíteni software-t szokás, nem processzort.
6/8 A kérdező kommentje:
ok köszi a segítséget
2011. szept. 15. 21:51
7/8 bp1985 válasza:
Ez tetszett:) Processzortelepítést én is megnéznék:) Mondjuk én nem lepődök meg az ilyen kérdéseken, ennél furcsábbakat hallok minden egyes nap:)
8/8 anonim válasza:
furán hangzik a kérdés....de pont valamelyik nap kellett ujraraknom egy gépet...és az alaplapi telepítőn a szokásos drivereken kívül volt egy intel illesztő progi...
nagyot néztem én is...de előfordul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!