Legolcsóbban mennyibe kerül ez az alaplap-processzor-memória-videokártya kombó?
Sziasztok!
Legolcsóbban mennyibe kerül ez:
4 magos processzor, magonként minimum 2,1 Ghz-cel
+
8GB RAM memória
+
2GB-os, erős videokártya
+
egy alaplap, amin elférnek ezek!
Ezt pusztán azért írtam, mert régi, 3 éves gépem van, és szeretném felturbózni egy kicsit, viszont nagyon régiek ezek az alkatrészek (a proci, a RAM, meg főleg a VGA), többekközt az alaplapom is, így az nem lenne képes ilyen alkatrészek befogadására! Engem ennek a 4 alkatrésznek az összára érdekelne!!! Normális, hasznos válasz= 1 like!
Nagyon köszönöm előre is!
akkor mondom:
1 6950(2gbos 60k)
1 phenom II X4 955 meg egy hiper 212 plus(kb 35k együtt)
húzva 4.0 ghz re
1olcsó 4gb os memória(6k)
am3+os lap(12-15k)
ez több mint 100k de ha valóban minőségi konfig kell akkor ez van
ha meg nincs pénz akkor 6950 helyett 6870 és procihűtő nélkül
HUH ha tényleg Fullon akarsz játszani akkor nagyon gyorsan felejtsd el a 100k- határt mert min 15 amiböl kijösz tény hogy mondtak alternatívákat de azok mesze nem jók egy gamer géphez
2gb vidkari max arra jó hogy menöz a haveroknak igazából egy megfelelő 1 gbs ugyan azt a teljesítmény hozza ahol különbség van és az 1 gb fogja vissza azt a kategóriát meg biztos hogy nem tudod kifizetni
8 gb RAM szintén teljessen felesleges ezeknek a játékoknak
a 4 is mindenre elég nekem is anyi van és még soha nem volt vele problémám pedig én komolyan használom a gépet
Alaplap nagyábol olyan 20 k vagy valamival az felett
szerintem ez megfelel neked
CPU: ma már minegyik 2,1 felett van a 4 magrol meg csak anyit hogy még ma sem minden játék tudja telhessen kihajtani .ha fasza X4 kell tess: [link]
Még mielött írnád bár kb azonos áru az X6 de ha csak gamelni kell ez sokkal jobb
Ha pedig HDDt akarsz akkor a WD Caviar Blacket csak ajánlani tudom
Amikor kidorbáltam és láttam a másolási sebességét majdnem hanyatb@asztam magam KB EGY SZINTET HOZ A WD VELOCI RAPTORRAL ami pegig nagy szó azért és csak mimimális eltérés van
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!