Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet baja a cs sourcemnak?

Mi lehet baja a cs sourcemnak?

Figyelt kérdés
nos favoritba van bent 10szerver(( nem eredetim van)) és abból 5re lehet csatlakozni haver mind a 10re tud és mondta hogy szerinte rakjam ujra de ujra raktam és most favorithoz nem enged 1darab szervert se adni de ha internetre kattinttok elöhöz 10milliárd szervert ez hogyvan? mit csináljak hogy favoritba berakja? jah meg consolbol nem enged ipre connectelni pedig 100% jó az ip aki azzal jön hogy vegyem meg eredeti ba*a meg a kur*a any*at
2011. szept. 13. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Probálj beszerezni egy másik cs source-ot és azt rakd fel, nem kell hogy eredeti legyen, természetesen az enyém sem az ;) Ügyelj még arra hogy különböző modok, texturák, weapon skinek meg egyéb ilyen finták elcseszhetik a játékot.
2011. szept. 13. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs bent semmilyen mod csak magyarosítás de nem tudom letörölni a magyarosítást és szerintem nem az a baj mert mikor felraktam délután a magyarositás jovolt csak most délután kezdett el ba*kodni
2011. szept. 13. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
báázeg nonsteam meghalt sose leszz már olyan szinten mint régen vegyétek meg ha gémelni akartok vagy go 1.6 ott azért ns nagyobb szinten van...
2011. szept. 13. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
itt nonstemaon sourcebna volt kb 15-20 magyar szerver de most 1et se akar beaddolni és sima interneten meg nin csneek ott a nonsteamos szerverek tipp? FAVORITBA NEM ENGED ADDOLNI SZERVERT
2011. szept. 13. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

jo van na hova ordibalsz?

nekem is volt regebb ilyen s mast toltottem le s azzal jo volt

Ha gondolod Karacsonykor szinte ingyen adjak a cs-ket steamen:D megveheted ha akarod

2011. szept. 14. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!