A monitor képarányát hol tudom beállítani?
Figyelt kérdés
lg monitor 55cenis..milyen képarány a megfelelő?2011. szept. 12. 23:26
1/4 anonim válasza:
A képarány már a gyártásnál eldől. Ez a képernyő szélességének és magasságának aránya. A leggyakoribbak a 4:3, 16:10 és 16:9. A felbontást tudod te beállítani otthon. Ezt érdemes a monitor natív felbontására állítani a tökéletes képminőség érdekében.
2/4 anonim válasza:
A képarány adott. Mivel 22 hüvelykes a monitor, valószínűleg 16:9-es vagy 16:10-es. Ha megnézed a műszaki jellemzők között a felbontást, abból egyértelműen kiderül.
3/4 anonim válasza:
De le is mérheted a képernyő szélességét és magasságát, így is kideríthető.
4/4 Ridzi válasza:
sziasztok nekem az lenne a gondom h van egy 60cm samsung full hd monitor...de a full hd-t nem tudom kihasználni mert ha arra teszem a felbontást egyszerűen hosszukás tojás alaku minden és ami rohadtul idegesítő meg csúnya....már megnéztrem mindent a neten a videokártya beállítást moniotoron is de semmi....csak néhány fekbontásban nem csinálja...de legtöbb esetben hosszukás nyujtott tojás minden.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!