Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kaptam angliából egy 2 terás...

Kaptam angliából egy 2 terás külső vinyót, de sajnos sógorom elrontotta, nem engedi megformázni, mitől van ez?

Figyelt kérdés

SZóval, elrontotta mert megakarta formázni és nem gyors formázást csinált hanem simát, ami elég lassú votl és megszakította a formázást, azóta úgyanúgy felismeri a gép, de ha megakarom nyitni akk azt mondja formázzam meg, minden lehetséges módon próbáltam megformázni de kiirja a legeslegvégén a formázásnak h nem lehet megformázni és kilép, és ha újra rámegyek akk kezdődik előlről mert kiirja h formázzam meg, de ugye korábban irtam h az meg a végén nem engedi kiirja h nem lehet :S

valami ötlet hogyan tudnám használni?

2011. szept. 12. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
hát eleve gyors formázás 1 hülyeség mert azzal nem csinálja meg rendesen és a simát kell sógorod nem volt hülye:) szerintem mivel félig formázta le jól elcseszte vidd szerelőhöz mást nem tudok tanácsolni vagy kuka
2011. szept. 12. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egy 500 gigás külsőm van, na én azt akartam normál formatálást... Hát meguntam, úgyhogy megszakítottam és lefuttattam egy gyorsat és azóta hibátlanul működik. De mikor belsőt akartam formázni friss windowsnál volt, hogy sokszor nem engedte. Próbáltam fat32-be vagy ntfs és alap lemezfoglalási egységgel, és utána meg normál formatálással és teljesen jó! De ha 2 tb-s akkor csak gyorsformázást használj ha engedi!

Nem tudom, hogy tudtam e segíteni, remélem!

2011. szept. 12. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne a winfos alap formázót használd, hanem valami egyéb programot. Végső esetben linuxszal lehet próbálkozni.
 4/7 anonim ***** válasza:
Töröld le a partíció(ka)t, ami rajta van, csinálj egy másikat, és probléma megoldva.
 5/7 A kérdező kommentje:
nincs rajta partició, és csak NTFS és exFat formátumban lehet formázni, próbáltam mindenhogy formázni de nem tudtam
2011. szept. 12. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöma segítségeket :) sikerült megcsinálnom,

[link]

ezzel a programmal tudtam leformázni, ha bárkinek ilyesmi gondja lenne ezt lehet használni

2011. szept. 12. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:

"nincs rajta partició, és csak NTFS és exFat formátumban lehet formázni"

Ha nincs rajta partíció, akkor mi a lóf*szt formáztál meg?

2011. szept. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!