Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop jó lenne nekem?

Ez a laptop jó lenne nekem?

Figyelt kérdés

Asus K52F-EX467D notebook

[link]

azért szeretnék ilyet venni mert ugye THM 0.00%

Szóval nekem netezésre, filmnézésre kéne ez megfelel a célnak? nagyjából szerintem amire nekem kell arra tökéletes de véleményeket kérnék:)

2011. szept. 12. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen jó, de:

1. nem írja sehol, milyen oprendszer van rajta.

2. én a tescóba biztos nem vennék semmit, mert nagyon hamar tönkremennek, és legtöbbnek gagyi anyaghasználata van, amit nagyon nem bírok.

2011. szept. 12. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:

azt tudom oprendszert teszek rá

az a baj h itt adnak kamat mentes hitelt mert 1be nem tudom most kifizetni :/

2011. szept. 12. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

elsőnek: mert nyilván nem ezt kapod meg számítógép kereskedésben sem.....

Kérdező: amire neked kell, bőven jó.

2011. szept. 12. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Az akkumulátora gyenge, de ha nem akarsz 2órától többet gépezni rajta (töltés nélkül) akkor jó. :)

Nem hiszem hogy 3-4órától többet bírná nethasználattal, de ki tudja.

VISZONT! Szerezzél be hozzá oprendszert mert a free dost manapság csak programozók tudják normálisan kezelni.

Nekem az lenne az első dolgom hogy ráteszem a Win7-et. (Vagy várok 2hónapot és a 8-ast).

Összességében nem rossz a gép. Nekem egy kicsit nagy a monitora.. utazáshoz(út közben) nem ajánlom, de otthon, vagy nyaralás közben, konnektor közelben jó ötlet, és olcsó is a gép.

2011. szept. 12. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ennyi pénzért. Nem lesz vele semmi bajod.
2011. szept. 12. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy vársz vele egy hónapot, felteszed rá az Ubuntu 11.10-et és nem lesz bajod a vírusokkal, a filmnézéssel(VLC), és a cd-kulcsok és aktivátorok keresgetésével!

És ingyenes és jogtiszta maradsz:P +1.5év folymatos támogatást kapsz az oprendszerhez:) Ha késöbb firrsíted a 12.04-re (2012. április) akkor pedig +3 év frissítések a programokhoz:P

Jaa és az Ubuntu szoftverközpontból 2 kattintással telepíthetsz ingyenes programokat is:P

2011. szept. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!