Dell inspiron wifi probléma!?
Figyelt kérdés
Nos 2 napja vettem egy Dell inspiron n5110 es freedos-os gépet felraktam rá egy win 7 64x ultimate-et, minden drivert feltudtam rakni kivéve a wifit. Megpróbáltam felrakni a 1701 802.b/g/n drivert (itt kiírja a telepítő h nem talál kompatibilis hardvert)és a 1702 -est is de a Bluetooth-on kívül semmit nem látok h feltelepítene.
Ha a kábellel próbálok feljönni a netre akkor feltudok.
Itthon a wifi működik hiszen a telefonomról fel tudok menni wifire akkor nehogy már a 3cm-re lévő laptop ne észlelné a wifit.
A tálcán a hálózati kapcsolatoknál nem is találtam egyáltalán semmi olyat ami a wifivel kapcsolatos lenne, pl. hogy csatlakozás Wlanon vagy bármi ilyesmi.
Valaki help légyszi mert már nem tudom h mit tegyek.??
2011. szept. 12. 00:02
1/5 P.O.C. válasza:
Meg kéne nézni, milyen típusú adaptered van. Erre jó program az AIDA64 vagy a SIW.
2/5 anonim válasza:
Wireless N1030 -at keress, nekem n7110-en ez jó. De van ott valami Support Center-t indító program, amit feltelepítesz a gépre és mindent megkeres neked. Én is utólag találtam meg, de sajnos már nem tudom hol.
3/5 anonim válasza:
Nekem a bluetooth nem megy valamiért. De nincs is rá szükségem, csak idegesít :D
4/5 anonim válasza:
Jah, az Fn+F2 gombot megnyomtad már? Mert az a Wi-Fi gombja.
5/5 anonim válasza:
Nálam Vostro-val hasonló gond. Felhívtam a boltot, és átküldték email-ben a drivert, furcsa volt hogy a honlapról nem ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!