Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép megéri az árát?

Ez a gép megéri az árát?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus P5Q-PRO alaplap ( [link] )

Processzor: Intel Core2 Quad Q9550 E0-s ! ( [link]

Memória: 2 x 2 GB DDR2-1066 MHz

Videókártya: Asus EN210 Silent

Tápegység: Chieftec

Ház: Fekete, midi, 3 nagyhelyes, 1 floppy / kártyaolvasó

DVD-iró: Samsung Super WriteMaster SH-S203N (lightscribe funkciót is tudja)

Winchester: Western Digital 640GB (WD6401AALS)

65ezer forint, otthoni használatra szeretném, legfőképp játszani, de nem kell maxon csak hogy fussanak

2011. szept. 11. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
A videokártya nagyon gyenge, a többi teljesítményre még elmegy, de már halott platformra építkeznek. Lehet, hogy megér 50-60k-t, de igazából 70-75k-ból újonnan (iponból) ennél fejleszthetőbb és játékra erősebb gép építhető (nemrég írtam össze egy ilyesmi konfigot pár ezerrel drágábban: AM3+ Asus alaplap, X3 455 proci (3,2GHz), 4GB DDR3 RAM, Radeon HD5670 512MB GDDR5, DVD író, 500GB HDD, Chieftec táp és Asus ház....vagy optikai meghajtó nélkül -ha nem kell- egy HD6670 kártyával is kijön ennyiből....szerintem egy hasonló konfiggal jobban járnál, mert új/garis, fejleszthető, játékokra jóval erősebb a vga miatt). Szerintem...
2011. szept. 11. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Max 50-55 ezret adnék érte.
2011. szept. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!