X6 1100T vagy I5-2500k?
A szempontok:
Játékbeli teljesítmény, (HD6950-el)
Asztali teljesítmény, (8Gb HyperX RAM-al 1600Mhz, DDR3)
Videovágás, HD filmek, Convertálás, stb...
AMD: 42.000Ft
Intel: 46.000Ft
ÉS az érdekelne még hogy a fent említett szempontokban mennyi különbség van az Intel I7-2600k és az I5-2500k között?
Légyszíves indokoljatok is!
Köszönöm.
véleményem szerint a 6850, illetve a 6950 2GB kategóriáján belül a legjobb vétel.
kivételt képez ez alól az a helyzet, ha valamelyik munkaszoftvered kihasználja a CUDA-t.
oc az over clock
a ti pedig az nvidia titanium sorozatának jele.
egyébként tényleg a hd 6850 és 6950 nagyon jó viszont már rengeted teszt oldal bebizonyította hogy ár/értékban gtx 560 Ti
i5 2500K.
Az i7-ben nem az a sok, hogy a proci 20-al több, hanem az, hogy drágább alaplap kell hozzá, és az i7 gyakorlatilag mindent kihajt, tehát nem illik lekorlátozni kevés/lassú rammal, videókártyával, merevlemezzel...
Ez pedig további soktízezer, vagy akár százezer Ft is lehet a végelszámolásnál.
XD
"intelnél stabilabb az fps szám, az amd-nél pedig ugrál"
ouhh...?????
az fps szám sokkal több mindentől függ mint a proci gyártója...sőt sztem nem is a legfontosabb infó az fps szempontjából....
én a 2500k-t választanám a tuning lehetőségek miatt, persze ehhez választott deszkával...de alap helyzetben is gyorsabb mint az x6 (ezt amd rajongó létemre mondtam ki...)
és mellé pedig a vga középkategória egyik legütőképesebb kártyáját választanám...a gtx 560 ti-t..ami egy üde színfolt a középkategóriás kártyák egyre híguló szürkületében...(ez itt a reklám helye XD)
ne engedj a ramból...főleg ha vágással és konvertálással is foglalkozol...
meg amugy is nemsokára több teret nyernek a 64 bites játékok...amikor jól jöhet majd...
meg amugy is...inkább legyen minthogy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!