Vettem egy új dvd-rw-t de valami nem jó? (többi lent) NAGYON FONTOS!
Az a nagy büdös helyzet, hogy win7-hez vettem egy DVD-RW 4,7gb-os 2x sebességre képes sony dvd lemezt.
előszőr infra recorderrel ráírtam egy iso file-t. (később rájöttem, hogy azt ki kell csomagolni és úgy ráírni, hogy működjön) csak én nezt nem így tettem meg és iso.ba se bootolni nem tudott de a nagy dolog, hogy a sajátgépben azt írja, hogy 0gb szabad hely és kapacitás van és teljesen megbolondult és nem t udom mi legyen. infra recorderrel már próbáltam törölni de ugyanaz maradt :S szépen kérlek segítsetek nekem mert most vettem vadi újan ezt a dvd-t 2 órája és már ez van :S
jelenleg win7 ultimate-m van.
(megfogja kérdezni, hogy az elérhető lemezre írja-e, ...igen.
Figyelmeztet, hogy a lemez törlésével elveszted a rajta lévő adatokat, Folytatja? ...igen
stb.
>>> DVDInfoPro <<< ezzel a programmal törölhetsz olyan dvdrw-t is, amit elrontottál esetleg. Utána ajánlom az ashampoo free író szoftvert, azzal soha nem volt semmi gond.
Ha nem találsz DVDInfoPro-t szólj, van egy portable-m...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!