Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy új dvd-rw-t de...

Vettem egy új dvd-rw-t de valami nem jó? (többi lent) NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

Az a nagy büdös helyzet, hogy win7-hez vettem egy DVD-RW 4,7gb-os 2x sebességre képes sony dvd lemezt.

előszőr infra recorderrel ráírtam egy iso file-t. (később rájöttem, hogy azt ki kell csomagolni és úgy ráírni, hogy működjön) csak én nezt nem így tettem meg és iso.ba se bootolni nem tudott de a nagy dolog, hogy a sajátgépben azt írja, hogy 0gb szabad hely és kapacitás van és teljesen megbolondult és nem t udom mi legyen. infra recorderrel már próbáltam törölni de ugyanaz maradt :S szépen kérlek segítsetek nekem mert most vettem vadi újan ezt a dvd-t 2 órája és már ez van :S

jelenleg win7 ultimate-m van.

2011. szept. 11. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne azt nézd, hogy mennyi hely van rajtva hanem azt ellenőrizd, hogy tudod e torolni a DVD tartalmát és tudsz e rá írni újból! Tehát ha törölted akkor el kell tűnnie az ISOnak és újra fel tudndod írni a ISO image-t, probléma nélkül!
2011. szept. 11. 19:10
 2/7 A kérdező kommentje:
jó de mikor felraktma az iso-t már azt sem tudtam megnézni mert már akkor azt írta, hogy 0gb tárhely és kapacítás.. amúgy DVD-RW. és a lejátszom is csak --ost olvas.
2011. szept. 11. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:
és abban tudsz segíteni, hogy akkor mivel töröljem? meg írjam majd rá az új cuccot?
2011. szept. 11. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

(megfogja kérdezni, hogy az elérhető lemezre írja-e, ...igen.

Figyelmeztet, hogy a lemez törlésével elveszted a rajta lévő adatokat, Folytatja? ...igen

stb.

2011. szept. 11. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom.
2011. szept. 11. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:

>>> DVDInfoPro <<< ezzel a programmal törölhetsz olyan dvdrw-t is, amit elrontottál esetleg. Utána ajánlom az ashampoo free író szoftvert, azzal soha nem volt semmi gond.

Ha nem találsz DVDInfoPro-t szólj, van egy portable-m...

2011. szept. 11. 21:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. szept. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!