Milyen alaplap lenne jó ehhez a konfighoz?
Gépfejlesztés előtt állok, és az alaplapban nagyon bizonytalan vagyok, úgyhogy jól jönne egy kis segítség.
a konfig:
processzor: AMD Phenom II 955 X4 AM3 Black Edition
VGA: ATI Radeon 6850 1gb. Gyártót nem tudom még hogy melyik, ha valamelyikről van pozitív vagy negatív tapasztalat akkor azt is megköszönném!
HDD: WD Caviar Green 2tb
Az alaplap meg jó lenne 20 ezer alatt, olyan 15 körül inkább! Nem kell semmi extra, USB portból elég a 6 db 3.0 nem fontos. RAM foglalatnak jó lenne 4 db de 2 is elég.
A válaszokat előre is köszönöm!
Megértem az aggodalmad, hisz nem két hétre veszünk alaplapot és ez a gép alapja mégis.
A legfontosabb kérdés, hogy szeretnél-e majd később több videókártyás (Crossfire) rendszert építeni? Ha nem, akkor olcsóbban kijöhetsz.
A ramot illetően nem írtad milyet szeretnél, de bármilyen is legyen, legalább 4GB-ot vegyél! Most úgyis épp, hogy nem vágják utánad...Még 8GB is igencsak megéri.
Nem szeretek 2 videókártyás megoldásokba belemenni, úgyhogy a crossfire kizárt. Igen, 8gb memóriát szeretnék majd bele, jól fog jönni a jövőre nézve. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves utolsó, köszönöm a linkeket, az első gigabyte nagyon csábító nekem, talán még a árkeretembe is belefér, még gondolkodom, hogy az legyen-e, vagy az olcsóbb.
Egyébként a konfiggal kapcsolatos tanácsokat is szivesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!