Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop akkulumátor életartam...

Laptop akkulumátor életartam és üzem idö?

Figyelt kérdés

Melyik laptop akkuja birja legtovább (napi töltéssel hány évig)?

Melyik laptopoknak van a leghosszabb üzem ideje?

Ilyen formában szeretnék válaszokat:

Laptop - akku élettartam - üzemidö

tehát konkrétan pár legjobra vagyok kiváncsi és nem oldalakra vagy 10 nél töbre

azt oda irhatjátok hány cellás akuval (vagy +külsö akkuval /mármint ami a laptopban van még/)

Pl: én olvastam a Lenovonál egy "24" órás laptopról ennek kb meddig birná akkuja hány évig?

ha vesszel tartalék akkut amit nem használsz az tönkre megy? tehát inkáb akor érdemes ujat venni amikor már kell?

2011. szept. 11. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Az alapján lehet saccolni hogy 6-8-10 cellás, vagy mik vannak a laptopban.

Igazság szerint, ha olvasol teszteket akkor kiderülhet melyik mennyit bír, esetleg tedd fel a kérdést úgy hogy kinek mennyi ideig bírja.

Az ilyen olvastam erről arról, mindig jó reklám, de a való életben többnyire úgysem bírják azt a szintet (3órát írnak, örülj ha 2 lesz stb)

Különben is, nagyon függ attól melyik laptopról van éppen szó, mire akarnád, mert ha van benne egy dedikált videókari, máris csökkent az üzemidő, stb.

Akku élettartam: egységesen 1 év garit vállalnak rá, tapasztalatok/tesztek alapján a gyártók is 1,5-3 éves élettartamot adnak meg mint elhasználódási fázis...ami igazán nem függ a használattól, és lehet hogy 3-5 év múlva is még jó teljesítményt hoz ugyanaz a típus amelyiknek másik társa megy 1 év alatt "elkopik"

Utcsó kérdésre pedig, mivel a használattól független nagyjából az elhasználódás, így legjobb ha akkor cseréled és veszel újat ha már nagyon kell.

2011. szept. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!