Ez a konfig megérné?
Játékra kellene csúcs grafikán szeretném őket futtatni és egy 3 évig még nem szeretnék gépet venni (úgyértem ez után) ezeket figyelembe véve megéri?És a táp elég neki?
Jó gép lenne, de hogy 3 évig nem fogsz csúcs grafikán játszani mindennel az biztos.
Manapság nem lehet évekre előre tervezni.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:51
te nem vagy normális! hol jobb az 560TI mitn a 6950?? ne legyél már buta!
A ma 14:51 válaszoló, szerintem nem írt butaságot.
egyetértek az előttem szólókkal egy 560Ti-t vegyél abból is ezt: [link]
és még a RAMot cserélném le egy Kingston 8GB Hyper X Blu 1600Mhz-re
Mi az a csúcs grafika? Gondolom nem 2560x1600-as felbontású monitorod van.... nagyobb felbontáson a 6950 jobb lehet mint az 560 Ti, egyébként az 560 Ti rohadt erős kártya ennyi pénzért .... ( most jut eszembe hogy a 6950-et lehet flash-elni hogy teljesítményben kb olyan legyen mint egy 6970 )
Amúgy meg most év végén / jövő év elején jönnek az új generációs procik, videókártyák szóval ajánlott addig várni és akkor vagy azokat veszed vagy ezeket olcsóbb áron.... ( Ha 3 évig nem akarnál hozzányúlni akkor legalább egy i7-2600K 4ghz feletti overclock-al, elején nem kötelező az overclock, aztán vagy 16gb memória ... ugye mégis csak 3 év és a 8gb már most sem fog ártani (cod8, bf3 ) és mondjuk egy gtx590 / hd6990 amiből később vehetsz még egyet ha szükség lesz rá a játékokhoz )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!