Misi4444 kérdése:
Hány megás a nVidia Geforce 7025-ös videókártya?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy vannak videókártyák amik 256 mb és vannak amik 512 mb és szeretném tudni hogy ez hány mb-os2011. szept. 10. 16:08
1/3 |Orfeusz| válasza:
Az nVidia Geforce 7025 egy chipset, nem egy videókártya. Többféle videokártya alapszik ezen a chipseten, többféle méretű memóriával, szerintem 1GB-ost vegyél, mert azon már a Black Ops-hoz hasonló játékok is elfutnak.
2/3 greeen válasza:
semennyi .vagyis az egy integrált alaplapi vga,de ha te láttál már ilyen kártyát akkor mutass róla képet,mert én úgy tudom ilyen kártya nem létezik csak mint integrált (gagyi).Miért is,mert tulajdonképpen ez az alaplapra van ráintegrálva és jobbára az alaplap memóriájából csip le magának megosztott memóriát ami már eleve jóval rosszabb mint egy külső videokártya grafikus memóriája.Tulajdonképpen arra jók ha az ember nem igazán akar 3d-s játékokkal játszani hanem csak netezgetni és egyszerűbb grafikus alkalmazásokat nyomatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Ok kösz a segitséget
2011. szept. 10. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!