Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot vegyek?

Kodaek kérdése:

Milyen alaplapot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alaplapot szeretnék venni mivel úgy tűnik a mostani nem támogatja a Samsung HD103SJ típusú winchestert. Gépem: Core 2 Quad q6600 egy hyper tx3-al, 2db 1 GB Elixir (800mhz), Nvidia gt 430, Codegen 450W táp

Köszönöm a segítséget előre is!:)

2011. szept. 9. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezzel a géppen lazán tud a kérdező egy csomó mindent csinálni, főleg fontos dolgokat.

150.000-200.000 Ft és fölötti kategóriában nem tud mindenki lazán venni egy új konfigot játékra. A feléért sem.

Egyébként a tápcsere sem biztos, hogy segít, az csak egy tipp, hogy az lehet a ludas. Mondjuk megpróbálhatod levenni a DVD-meghajtót, meg visszavenni a procit, ha húzod (és nagyobb feszt is kap), meg egyáltalán levenni azt, ami nem kell, de energiát fogyaszt és úgy próbálkozni. Ha minden sallang nélkül elindul és működik, akkor táp a hibás.

Ha viszont csak ez az egy vinyó van benne, és nem egyszerre a kettő, akkor nem kéne problémásnak lennie.

Egyébként a szűz új vinyót hogy sikerült partícionálni és feltenni az XP-t? Ha akkor még ment a rendszer, akkor nem a táppal van a baj. (nekem volt egy codegen tápom, 300-as 2003. óta, és májusban, az új konfighoz cseréltem le, semmi baja nem volt, pedig egy 2,6+ barton procit, egy időben két vinyót, egy HD3650-et hajtott).

Hibaüzenet nincs az újrainduláskor? Ilyen "non system-disk error" nincs előtte? Igaz, ez nem jelentene újraindulást.

Szóval pontosan mit is csináltál eddig az új vinyóval?

2011. szept. 9. 13:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Eddig az új winyoval annyit hogy ugye beletettem a gépbe, xp cd be, kijön a kék képernyő, létrehoztam az 1 terás helyet és elkezdte formázni majd a fájlokat rámásolni ennyi. Amúgy sosem volt húzva a gép.:) Megnéztem a ramokat is nehogy azok legyenek de jók most a cpura csinálok tesztet fél órája lassan de ez is jónak tűnik.
2011. szept. 9. 13:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja és hibaüzenet nem volt, ez lemaradt:)
2011. szept. 9. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!