Elmagyaráznátok nekem, hogy miért jó, vagyis miért kell nekem a hatmagos processzor?
szia, szerintem szép dolog, ha meg akarod lepni a párodat, de ilyen nagy tételnél inkább kérdezd meg őt magát, hogy mire van szüksége. rossz esetben ugyanis veszel egy túl gyenge, vagy egy túl erős gépet (nem tudom, a párod mivel foglalkozik, de a 6magos laptop az nekem túl durvának tűnik, szerintem az eladó látja rajtad, hogy nem vagy 100%ig otthon a témában és megpróbál rádsózni valami drágát).
inkább beszélj a pároddal, és ne legyen akkora meglepetés, de amit veszel, az mindenképpen legyen jó, és ne csak kényszerből mosolyogjon a kedvesed.
Mióta vannak 6 magos processzorok notebookba?
Még a 4 is ritka, 6 meg nincs is...
Vagy ha mindenképpen meglepetésnek akarod szánni, akkor egy kollégáját kérdezd meg, vagy valakit, aki otthon van a témában. 6 magos prociról még nem hallotam én sem laptopnál. (esetleg 3 mag hyperthreaing-el)
Ha nagy teljesítményű gépet akarsz venni, akkor azt csak asztali gép formályában érdemes. A laptopok teljesítménye ugyanazon az áron általában a fele az asztali gépekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!