Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menyit ér a laptopom?

Menyit ér a laptopom?

Figyelt kérdés

Gyárto:MSI

Tipus:M673X

képernyő méret:15,4"WXGA(1280x800)glare

proci:AMD Turion64X2 1600 (2 mag)

Memoria: 1500 DDR2 2GB-ig bövithetö

merevlemez kapacitás 160GB 5400SATA

optikai meghajtó dvd-+RWdual layer

odd.dvd S-multi

Wlan 802.11b/g

Webcom: 1,3 megapixel

kártyaolvaso 6in 1

interface 4 usb mikrofon s-viedo fajhalgato modem ethernet expresz card

akumulátor 6 cellás 2db

ac adapter

2011. szept. 6. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
25500ft-ot még megér, ha eladod megveszem.
2011. szept. 6. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

mégis mit vártál?

amd-s notebook...

1600 MHz...

g wlan...

ethernet nincs...

merevlemez túl kicsi...

és mivel gagyi amd, 40 percet ha kibír akkuról...

én ilyenért még pénzt sem adnék, vennék inkább egy tabletet, az még mindig többet tud ennél a kramancnál.

2011. szept. 6. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
30-40 kozt ha eladod szerintem jol jarsz. Legyen 45, mert ha jol neztem dedikalt video van benne, de csak egy 4 eves koruli geprol van szo, szoval tul sok penzre ne szamits erte.
2011. szept. 6. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Hasonló kategóriás laptopom van de ettől erősebb, az kb 40, max 50 lenne ha ügyesen adnám el. Szóval ja a tied inkább 30-at ér, esetleg 40-ért lehet elviszi vmi buta aki nem ért hozzá.

És ráadásul msi....na azért énsem adnék 25-nél többet, bár a márka alapján meg sem venném soha.

2011. szept. 6. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
40ért esetleg eltudnád adni de csak agyhalott embernek, vagy olyannak akinek nagyon kell olcsón. A paraméterei jók de a proci gyenge akár 2 magos akkor is kaka az egész. Mellesleg ha 40ért akinek már van egy kis esze az is csak úgy venné meg ha az akksi 1 óránál többet bír ki amit én kétlek és külsőleg egy darab karc sincs rajta sehol. Ha nagyon el akarod passzolni akkor 30 felett ne hirdesd mert nem hinném hogy meg vennék. MSI az még elfogadható márkában bár a laptopjaikról én azért hallottam hideget meleget is szóval ezt nem lehet sok pénzért elpasszolni. Először hirdesd 30 ért 2-3 hétig ha nem lesz rá érdeklődő akkor vidd le az árát 27 re. Nincs mese nem sokan keresik az ilyen laptopokat főleg használtan.
2011. szept. 6. 10:17
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi válasszotokat
2011. szept. 6. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
amugy a szar celeron laptopok menek 25-be meg a 3 as gépek
2011. szept. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!