Bios sípol, megfejtettem, mit kell tennem? -bővebben lent-
mióta csinálja ezt a hangott?
a biosz ba ugye nem álítottál át semít?
Ha sípol, akkor rosszul van belerakva. Ezt BIOS-ba nem tudod állítani.
Ha videokártya hiba, akkor először is vedd ki a kártyát, jól takarítsd meg az érintkezőket, a foglalatból fúj ki a koszt, ha van, a kártyán lévő érintkezőket meg töröld meg valami antisztatikus dologgal. Aztán ha meg vagy, jól nyomd a helyére, amíg "be nem kattan", akkor van a helyén.
Az is lehet, hogy rossz foglalatba tetted, mondjuk, ha több PCIe van a gépedben, de aligha jelentene ez problémát. Itt az lesz a baj, hogy nincs a helyén a kártya. A monitornak semmi köze a BIOS sípolásához.
első: hát csinálja egy 2 hete, nem állitottam, és az nem is okoz tuttommal ilyesmit =)
második: valószinűleg, mert mostanában szobaújítás miatt 2x is szét lett pakolva a gépem, 1x nem én csináltam és lehet hoy mikor vették le a monitor kábelét meghuzták a kártyát, mert elég vacak gyengus a gépházam, simán ereszt annyit hogy kimozduljon. orvosolni róbálom holnap. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!