Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj Crysis-al?

Mi lehet a baj Crysis-al?

Figyelt kérdés

nVidia GTX 560 1GB videokártyám van, az nVidia oldalán azt írják, hogy fel lehet állítani minden beállítást max-ra Crysis 1-ben, csak ne legyen élsímítás, és V-sync (ez egyébként mi a franc?), ezeken kívül mindent lehet nagyon magasra kapcsolni.

kicsit szaggat ha feltolom, nem zavaró, de ha "csak" magas-ra rakom, akkor észrevehetően folyamatosabb:S Miért?

Gigabyte P67A-D3-B3 Alaplap

Geil 8GB DDR-3 RAM

Intel Core i7 2600K 3,4GHz Proci

És 1680x1050 felbontáson játszok.

nVidia ajánlása:

[link]

Alaplap nem elég vagy mi?

alaplapot kivéve jobb a gépem, mint amilyenen a GTX 560-at tesztelte az nVidia ez lehet a baj? ja és Win7 Ultimate 64Bites oprendszerem van

és számít nem számít, a Crysis mappájaban Bin32 és Bin64 almappa van, hiába indítom 64 bit-esen a 64-es crysis-t fekete kép és ennyi csak a 32-es indul el, nemtom, emiatt szaggat?

és a linkelt oldalon az átagos fps 41

2011. szept. 5. 18:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
oké, kipóóórbálom, és szólok, hogy mi van:)
2011. szept. 9. 14:43
 12/13 A kérdező kommentje:
oopsz, az előző előtti kommentemben rosszul írtam hogy "nekem megy full maxon..." nekeD megy full maxon ezt akartam írni:)...
2011. szept. 9. 14:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Na, boldog vagyok mint álat, BIOS-t frissítettük, memória teljesítménye maxon van és procit is tuningoltuk kicsit, mostmár 3.6GHz-n pörög:)

plusz Crysis-t patcheltem 1.2-re és minden beállítás Nagyon magason van, 16Q élsímítás melett is stabilan megvan 35-40 fps minimum:):):):):):)):):):)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2011. okt. 31. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!