Hogyan kell beállítani a Wifis routert?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy modem(motorola) ugye össze van kötve a routerrel (tp-link), a router pedig a géppel és netezni tudok de csak akkor ha a géphez hozzá van kötve a router, szóval wifivel nem megy a dolog. Amikor próbálok csatlakozni azt irja hgy a windows nem tud csat. pedig hálozati kábellel meg van net szóval nem értem az egészet. már néztem tp-link-es router beállításokat is de wifivel egyszerűen nem tudok netezni csak kábellel és már kikészültem idegileg :D vki pls. ;)2011. szept. 5. 18:00
1/9 anonim válasza:
A jelszó be van állítva? Olyan kódolása van a routernek, amilyet a windowsod is kezel? Itt gondolok az ilyen mindenféle WPA2-psk enterprise és egyéb idétlen nevű alig használt kódolásra!
2/9 A kérdező kommentje:
WPA2-PSK és WEP-128bit a router kodolása ha jól néztem ja és windows 7 ultimate a rendszer, egyébként WPA2-PSK-t választottam ami generált 1 kodot is de egyébként nem yok vmi profi a témában...vag
2011. szept. 5. 18:18
3/9 anonim válasza:
miért nem lehet elolvasni a router kézikönyvét?
4/9 A kérdező kommentje:
mert nem magyar a kézikönyv és csak 1 kis lap van magyarul amin annyi a segítség h lépjek a böngészőbe és állítsam be routert... ezt magatól is ki találtam!
2011. szept. 5. 18:37
5/9 A kérdező kommentje:
De még1szer mondom h működik a router mert tudnák még hozzákötni gépet csak hát vifivel nem megy szóval maradjunk ennél a problémánál, nem kötekedni meg hülyének nézni, értelmes válaszokat várok, a többiek kiméljenek!!!
2011. szept. 5. 18:39
6/9 anonim válasza:
Kapcsold ki a jelszóvédelmet, állítsd be a wifi kártyádat DHCP-re és próbáld meg újra. Nézd meg nincs-e MAC filtering beállítva vagy bármilyen más korlátozás beállítva, ami nem engedi fel a géped.
Mobillal, egyéb eszközzel tudsz csatlakozni?
Ha csökkented a változók számát (pl jelszó ki), akkor gyorsabban fogod megtalálni, hogy mi a hiba.
Idegileg ne készülj ki, annyit nem ér :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! kód nélkül megy mostmár a wifi csak hát hogy oldajam meg azt a problémát h igy mások is netezhetnek vele?
2011. szept. 5. 18:46
8/9 anonim válasza:
Állíts be titkosítást (WEP2 pl) vagy/és kapcsold ki az SSID szórást.
9/9 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget már most nincs időm de majd megcsinálom és még1szer köszi a hasznos válaszokat! :)
2011. szept. 5. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!