Össze lehet e kötni két Laptopot úgy, hogy az egyik másodlagos monitorként szolgáljon a másik számára?
Igen megoldható, de macerás.
Egyszerűbb ha egy monitort használsz erre a célra.
az a helyzet, hogy nincs monitorom, mert akkor nyilván azt kötném rá másodlagos monitornak. sejtetem, hogy minden megoldható, kérdés az, hogy hogyan? Tehát ha adnátok valami gyakorlati tanácsot(mit, milyen csatlakozóval összekötni stb. ...)roppant hálás volnék érte! Nem szeretnék emiatt az átmeneti időszak miatt monitort venni, viszont kellene e kiterjesztet képernyő!
Köszi még egyszer :)
@18:02 -es válaszoló.
Köszönöm a segítséged, valami ilyesmire gondoltam én is! Most már csak azt nem vágom teljesen, hogy ugye a gépen egy ilyen
VGA csati van. Na most fogok egy kábelt, amelyiknek mindkét? vége tüskés, összedugom, bekapcsolom mind két gépet, bejelentkezek mindkettőbe rendszergazda ként, és amelyiket gazda gépnek akarom használni, ott állítom be a kiterjesztést??? nem fogja esetleg valamelyik gépet haza vágni? Nem volna jó dolog.... :)
még egyszer köszi a segítséget :)
Köszi a segítséget! Ma megveszem a kábelt, és kipróbálom. Ami még nem volt világos, hogy hogyan tudom befolyásolni, melyik legyen a gazdagép, mert a leírásodból, úgy értelmezem, hogy már az összedugás után azonnal eldől, melyik a gazda gép, és melyik a szolga. és csak utána terjesztem ki a képernyőt a gazdagépről. Na de végül is mindegy, majd kikísérletezem! Ami lényeg volt, hogy egy ilyen összedugással, nem vágom haza egyik gépet sem! :)Ezt szeretem volna elkerülni!
Köszönöm a segítséget, szép napot.
Ment a pozitív értékelés! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!