Mi tudok ilyenkor csinálni a pendrivemmel?
Van egy 3Gb-os kingston pendrivem amit rendesen felismer a gép akármelyikre kattintok, De nem tudom megnyitni, mert amikor rákattintok 2x akkor ezt írja ki, a meghajtóban a lemez nincs leformázva, leformázza most? Hát hogyne formázá, le, végigmegy a csík majd elintéz ennyivel: A Windows nem tudta befejezni a formázást, és ha újra rákattintok a pendrive meghajtóra kezdődik minden előről!
Már próbáltam gyorsformázást simát, de egyik sem vált be!
De most komolyan mit ellenőrizzen át ha nincs rajta semmi......
Na mindegy kötekedést félre téve (Csak egy megjegyzés volt nem kell sértésnek venni...) egx próbát megér de ne az ESET el mert én megvettem egy hétig használtam és mint kiderült maga az volt a vírus....(Na ezt nevezik ki..sz..n.k)Ha engedi engedd rá a VIPRE-t. Ha így sem engedi marad a kuka.
De még egyet azért megpróbálhatsz. Sajátgépen jobb egérgomb kezelés és a bal oldali oszlopban válaszd a lemezkezelés-t és ott próbáld még megformázni.
Mondjuk ha a windows lemez formázója se formázta akkor reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!