Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen billentyűzetet ajánlaná...

Milyen billentyűzetet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

A cél az hogy sokat írok vele, játszani nagyon nagyon ritkán 1-1 Call of duty 2 menetet szoktam de ez általában 2-3 hetente egyszer van. Programozok, arra kellene, szóval csuklótámaszos legyen és a gombok is könnyen elérhetőek legyenek. Én gondolkoztam egy billentyűzetben de mivel az wireless ezért nemkell, de példaképpen leírom hogy milyen fajtát szeretnék, vagy ha ez van kábelesben akkor az, de kábeles legyen amit ajánlotok:

Microsoft Wireless keyboard 3000 v2.0

Ehhez hasonlókat, csak a formaterv miatt tetszik, a felső ár legyen mondjuk 10e forint, ha ennyiért nincs jó, akkor lehet 15e is, de e fölé semmiképpen se. Aki válaszol és a válasza nem provokatív, az zöld kezet kap.

2011. szept. 2. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a wireles keybord is jó lenne neked. Ha átlagos user vgy akk 3évig kibírlya egy közép kategóriás elemmel. De a megjegyzésből kiderült, h sokat gépelsz ugyhogy 1 másfél évid így is brnia kell. És legalább nem vgy kotlátozva (a kábel miatt)
2011. szept. 2. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van: [link] notebook billentyűzet jellege van, vékony kialakítású, jó rajta gépelni, ellenben nincs csuklótámasza.
2011. szept. 2. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A wireless cuccok baromi kényelmesek, bőven megérik az elemvásárlásoket/töltögetéseket. A billentyűzet meg tényleg sokáig viszi két elemmel.
2011. szept. 3. 00:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megvehetem azt amit írtam? Mert tényleg csak ezért nem bíztam bennük mert napi kb 3-4 órát írok és azt bírni fogja?
2011. szept. 3. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vok. Gondoltam h sokat írsz vele azért írtam 1,5 évet. Deh lehet, h többet is fog bírni.
2011. szept. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!