IPad 2 vagy iPad 3 (bővebben lennt)?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri várni az ipad 3 ra vagy vegyem meg a kettőt októberben?2011. szept. 2. 16:14
1/5 anonim válasza:
Hát, az iPad 3-at is csak jövőre 2012-re tervezik szóval szerintem vedd meg a 2-őt:D
2/5 anonim válasza:
Apple termékek elég hosszú ideig támogatottak, hiszen ritkán adnak ki újat. Simán megveheted a kettőt, sokáig ellehetsz vele.
3/5 anonim válasza:
2013ba is vigan elleszel az iPad2-vel :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem is érdemes megvenni a kettőt! Nem, hiszem, hogy annyira ki fog menni a divatból...Szerintem egy 2-3 évig simán lehet majd használni..Utána meg majd biztos lesz sokkal fejletteb verziója is..Én is ezt fogom tenni..
5/5 anonim válasza:
detto, én is 2-t veszem meg. Bár a 3. szériához retina kijelzőt jósólnak, ennek kötvetkezményében nagyobb méretű appokra lehet számítani, tehát talán bölcsebb döntés most a második generációból nem 16 gigást, hanem legalább 32 gigást venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!