Ez a gép elbír 2-3 css szervert,1-2 1.6 szervert és 1 ts3 szervert?
Proci: Amd athlon x2 250 @ 3,8 Ghz
4 gb ram ddr3 1333mhz
Forsa gt220
op rendszer: win7 ultimate 64 bit. Arra gondoltam, hogy a gépemen elindítanék egy pár szervert, amiken pénzért adnám az admint, esetleg pénzért árulnák szerókat is. Szerintetek bírná a gépem? A procit már járattam 4,2 Ghz-n is és stabil volt.
Most, hogy itt a suli, úgysincs időm játszani. Csak néha-néha jönnék fel a netre:) A gép egész nap be lenne kapcsolva.
szervernél elsősorban a FELTÖLTÉSI sebesség számít, az a paraméter, amelyik jóval kisebb szokott lenni az internetszolgáltató reklámjaiban.
a wowból kiindúlva az is csinál kemény 25 kBÁJT/sec FELtöltést EGY KLIENSSEL, elfogadható pinggel, gondolom egy FPS játéknál sincs másképp. Ezzel kalkulálhatsz.
amúgy te tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy egy ilyen erőgép nonstop bekapcsolva jócskán megdobja a VILLANYSZÁMLÁT?
anyu és apu nem fognak neked örülni a következő leolvasáskor, hogy csaknem háromszor annyit kell befizetniük. Keresni fogják a probléma forrását :D
most olvasom, hogy pénzért akarod adni. sok sikert hozzá, tanyasi szervert aligha fognak bérelni tőled, ha maximum, legfeljebb 6 ember fel tud hozzád csatlakozni a gyengécske interneted miatt.
egyébként is, sok internetszolgáltató KERESI, SZŰRI, és BLOKKOLJA a szerver üzemeltetőket az otthoni hálózatokon. Bővebb infókért nézd meg az internetszerződésedet.
Én már a leírásban problénát találtam ugyanis ez a processzor nem 3.8 GHz-s hanem 3
És csak szolok hogy a cpu magok órajelét NEM SZABAD összeadni
Ezt én laikusoknak úgy szoktam elmagyarázni hogy :
Árut szállítanak sz.helyröl Budapestre melyik ér oda gyorsabban egy vagy 2 teherautó
A másik dolog ami felesleges info az a Vid kártya
ugyanis a szervernél csak nagyon spec esetben van szükség brutál grafikus teljesítményre ezt ugy hidd el hogy a többszázezres Dell,IBM,HP gépekbe is sokszor csak egy 8 megás integrált van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!