Kinek mi a véleménye erről a "videó kártyáról"és gépről?
Figyelt kérdés
VGA:Ati Radeon HD 4800 Seires 1GB-os
Alaplap:Gigabyte GA-M720
Proci:AMD Phenom(tm)II 2X 545 Processor 3.00 GHz
Ram:2GB
Winyó:Samsung 360GB
Rendszer tipusa:32 bites operációs rendszer
Táp:Samsung 650Watt
Ház:Sharkoon Scorpio 1000 számítógépház, fekete
És ez az egész 116.500Ft-ért
2011. aug. 31. 21:42
22/37 A kérdező kommentje:
Én nemszeretem a nagyobb felbontást mert egyrészt nálam olyan nyújtott lesz a kép hogy az csak na.A másik meg hogy a monitorom nem is bír ennél nagyobb felbontást:1024x768 60Hz.
2011. aug. 31. 22:28
23/37 anonim válasza:
Értem, ilyen felbontáson elhiszem hogy jól fut a játék.
24/37 A kérdező kommentje:
És az AVP annyira a kedvencem hogy ha nem lenne fenn a gépemen akkor nemtudom hogy micsinálnék.Ezért is játszom vele meg hát azért mert maxon megy.De hogy....?
2011. aug. 31. 22:30
25/37 anonim válasza:
Azért megy, mert alacsony felbontáson tolod. Mondom, én 1920x1200-as felbontásra gondoltam, mikor mondtad hogy max...
26/37 anonim válasza:
"felbontászom minden játékomnál 1024x768"
Ha te ezt játékélménynek nevezed, akkor hajrá, most direkt elindítottam ilyen felbontáson, hogy lássam, mennyire szörnyű, és... Iszonyatos. Te így játszol ezen? Komolyan sajnállak.
27/37 A kérdező kommentje:
És szerinted ha neked nemszámítana a pénz akkor milyen gépet venné úgy értem hogy a legjobb neked milyen lenne?
2011. aug. 31. 22:34
28/37 anonim válasza:
a max felbontás nem 1024x 768-nál kezdődik öcskös...XD
gondolom élsimítás kikapcsolva...csak a gép beállította magának a felbontást amin még éppen elszaggat a játék...XDXDXDXD
ez a gép ma nem éri meg....de írtak már neked itt konfigot..próbáld meg azt...
29/37 anonim válasza:
Én most állítom össze álmaim konfigját, amit persze közel sem tudok megvenni :D Nemsoká megosztom, most állítom össze :D
30/37 A kérdező kommentje:
Bocsi de ilyen monitorom van.Egyenlőre.És sajnos nemtom hogy milyen lehet játszani az AVP3-mal a Crysis-szel maxon olyan felbontással mint amilyennel te nyomod.Erre azt mondom hogy JÓ NEKED.
2011. aug. 31. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!