Milyen áron tudnám eladni a gépemet?
Alaplap: MSI PM8M-V
Vga: ASUS AH3450 512 MB AGP 8X
CPU: Intel P4 HT 3.2 GHZ
Táp: 520W Chieftek
Ram: 2GB DDR1
HDD: S-ATA 2DB merevlemez egyik 400GB másik 500GB
ODD: IDE TSST corp dvd író.
Plexi oldalú gépházban pontos típusát nem tudom a gépháznak van benne elölapi kártyaolvaso is. Eredeti windwos 7 professional telepítve.
19" Hd Ready LCD tv hdmi és VGA kábellel.
LAN: PCI Wifi B/G/N és alaplapi 100MB/S lankártya.
hát az 50ezer ft fölött sztem már nemtudod eladni(hiába hogy többet ér mint 50) sajnos elég régi konstrukció a legtöbb dolog..de talán jobban megéri ha külön külön adod el csak az meg hosszú idő:S
alaplap kb 2-3ezer
vga kb 3-4-5e
cpu kb 2-3e
táp kb 4-5e
2gb ram kb 10-12e
2db hdd kb 10e
dvd író kb 2-3e
gépház kb 3-4-5e
monitor kb 4-5e
lan kb 1-2-3e
és nem azokat az árakat írtam le amit csak fél év árusítás után tudod eladni...hanem olyan árakat ami megközelítő és könnyen eltudod adni pár hét alatt
köszi a válaszokat egyébként maga a vga(RADEONH HD 3450) meg a táp csak két hónapos...
De inkább nem vitázok. Amúgy a monitor tényleg 15 körül van újonnan.
Még egyszer köszi.
Meg még annyit hogy egy GB DDR1 ram használtan 7 ezerért lehet venni.... 2-3 ezer két gigáért szerintem kevés.
A két utóbbi árat a netről néztem, meg egy ismerősömet kérdeztem róla sajnos a többire nem tudott mit mondani.
:)
Amúgy 400MHZ-es ddr1 AM1 ramokról van szó...
2GB egyenként 1GB dual ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!